Nieuws - Hoftijzer kleurt TUI


Hoftijzer kleurt TUI

Enige tijd geleden is bij TUI de wens ontstaan om het concept van de Arke winkels internationaal naar een hoger niveau te tillen, waarbij niet alleen de diverse reisbureaus, maar ook de eigen vakantiebestemmingen één look and feel krijgen. Het uitgangspunt is om de reis -en merkbeleving via alle aanwezige kanalen op elkaar af te stemmen.

TUI heeft in deze grootschalige operatie Store3D gevonden als partner waarbij Schildersbedrijf Hoftijzer de eer heeft gekregen de schilderwerkzaamheden uit te mogen voeren. De afgelopen maanden hebben wij het schilderwerk van meer dan 150 winkels door het hele land kunnen afronden waarbij er gemiddeld 5 winkels per week werden opgeleverd. Het is een mooie prestatie waarbij de kracht van ons bedrijf weer duidelijk zichtbaar is. 

Wie een project aan ons toevertrouwt, kan ervan op aan dat er kwaliteit en maatwerk wordt geleverd binnen het overeengekomen tijdsbestek. Of het een groot werk betreft, of dat wij de kwast als een penseel moeten hanteren, wij volbrengen iedere opdracht naar úw wens. Niet alleen omdat wij meer dan 125 jaar ervaring hebben, maar vooral omdat de klant bij ons centraal staat.

Wilt u meer van onze projecten zien? Klik dan hier.

Laatste berichten

Contact

Schildersbedrijf Hoftijzer B.V.
Veldkersweg 29
3053 JR Rotterdam

Telefoon: 010-4225008
Fax: 010-4224773

Direct contact opnemen
VGO Keur EBN Inloggen