Nieuws - Hoftijzer verkozen tot beste Leerwerkbedrijf van 2015!


Hoftijzer verkozen tot beste Leerwerkbedrijf van 2015!


Tijdens de MKB Rotterdam Kerstborrel 2015 is Schildersbedrijf Hoftijzer B.V. uitgeroepen tot ”Beste MKB Rotterdam Leerwerkbedrijf van het Jaar 2015”! Uit de meer dan 150 kandidaten waren 3 genomineerden overgebleven, te weten: Ballast Nedam Capelle a/d IJssel, MeerBouw Rotterdam B.V. en Schildersbedrijf Hoftijzer B.V..

Volgens de jury onderscheidt Schildersbedrijf Hoftijzer zich in; het
maatschappelijk ondernemen en het begeleiden van leerlingen. De kernwaarden zijn als het ware terug te vinden in de haarvaten van de organisatie en is onlosmakelijk, zichtbaar én voelbaar verbonden met de bedrijfscultuur.

Hoftijzer, heeft oprechte belangstelling voor de leerlingen, op zowel het mens zijn en het vakinhoudelijke. Diversiteit van de personeel samenstelling wordt ingezet voor de bedrijfsvoering in relatie tot de klanten contacten. De eigenaren zijn meer dan gepassioneerd om binnen het bedrijf te werken, en om leerlingen te begeleiden.


Een prachtig compliment na al het harde werken en de tomeloze inzet van onze medewerkers om de leerlingen zo goed en vakkundig mogelijk te begeleiden.

 

Schildersbedrijf Hoftijzer B.V. beste MKB Rotterdam leerwerkbedrijf 2015

Klik op afbeelding voor grote weergave

Laatste berichten

Contact

Schildersbedrijf Hoftijzer B.V.
Veldkersweg 29
3053 JR Rotterdam

Telefoon: 010-4225008
Fax: 010-4224773

Direct contact opnemen
VGO Keur EBN Inloggen