Nieuws - VACATURE - Enthousiaste en ervaren werkvoorbereider gezocht! 


VACATURE - Enthousiaste en ervaren werkvoorbereider gezocht! 

Wij zoeken een enthousiaste en ervaren werkvoorbereider voor ons werkvoorbereidingsteam! Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie? Ben je gemotiveerd en fulltime beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je dagelijkse taken zullen o.a. bestaan uit het opnemen van werk en het opmaken van onderhoudsscenario’s. Daarnaast zorg je er samen met de opdrachtgever, leverancier en collega’s in het voorbereidingstraject voor dat de best mogelijke resultaten worden behaald. Van het begin tot het eind ben je betrokken bij het proces en zorg je samen met je collega’s dat het project succesvol afgerond wordt.

Wie zijn wij?
Hoftijzer staat bekend om de grote diversiteit aan werkzaamheden waarbij ten alle tijden wordt ingezet op kwaliteit. Wat meer dan 130 jaar geleden is begonnen als een ambachtsbedrijf voor schilderwerkzaamheden, is nu uitgegroeid tot een gewaardeerde partner als het gaat om vastgoedonderhoud. Wij concentreren ons veelal op continuďteit en partnerschap met onze vaste opdrachtgevers. Gezamenlijk behalen wij onder de noemer RGS op deze manier beste resultaat voor de lange termijn.

Wat zoeken wij?
We zoeken een gemotiveerde, enthousiaste en deskundige collega.
Je bent collegiaal, flexibel () en een teamplayer.
Je beschikt over:
- Goede communicatieve vaardigheden
- Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in het vak
- Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
- Passende digitale kennis
- Ervaring met resultaat gericht samenwerken (RGS) is een pre
- In het bezit van Rijbewijs B
- Representatief

Wat bieden wij?
Wij bieden een relaxte en dynamische werkomgeving aan de rand van Rotterdam, waar naast werken de goede sfeer op kantoor de basis vormt voor de juiste afloop van onze projecten. Goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen behoren hier uiteraard ook tot het pakket. Iedere dag streven we naar beter en werken we met elkaar aan de toekomst van gebouwen.

Enthousiast?
Reageren mag naar janse.a@hoftijzer.nl maar bellen mag natuurlijk ook!

Laatste berichten

Contact

Schildersbedrijf Hoftijzer B.V.
Veldkersweg 29
3053 JR Rotterdam

Telefoon: 010-4225008
Fax: 010-4224773

Direct contact opnemen
VGO Keur EBN Inloggen