Wij putten uit meer dan 125 jaar ervaring

Wie wij zijn

Van ambachtelijk schilderwerk tot Resultaatgericht Samenwerken

Al ruim 130 jaar is Hoftijzer hét bedrijf dat vastgoedeigenaren voorziet van professioneel vastgoedonderhoud. Als vastgoedeigenaar wilt u geen zorgen hebben over het onderhoud van uw vastgoed, daarom neemt Hoftijzer deze zorgen graag uit handen. 


Altijd vertrouwd

Hoftijzer staat bekend om de grote diversiteit aan werkzaamheden waarbij wordt ingezet op kwaliteit. Wat is begonnen als een ambachtsbedrijf voor schilderwerkzaamheden is nu uitgegroeid tot een gewaardeerde partner als het gaat om vastgoedonderhoud. Ons grote bestand met loyale opdrachtgevers toont de tevredenheid en betrouwbaarheid van het bedrijf.

Wij zijn de juiste partner op het gebied van schilderwerk, metaal- en betonconservering en gevelonderhoud waarbij we alle elementen in een Resultaat Gericht Samenwerkingsplan (RGS) kunnen aanbieden. Door de persoonlijke benadering van ieder project kunt u altijd rekenen op kwaliteit, maatwerk en betrouwbaarheid.

De diversiteit van opdrachtgevers maakt dat wij naar tevredenheid werken voor:
- Woningbouwcorporaties
- Openbare nutsbedrijven
- (semi)Overheidsbedrijven
- Scholengemeenschappen
- Haven- en overslagbedrijven
- Petrochemische industrieën
- VVE (verenigingen van eigenaren)
- Vastgoedeigenaren 
 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Hoftijzer gelooft in duurzaamheid als bedrijfsstrategie en zet zich graag in voor het Maatschappelijk belang. Dit vertaald zich in de manier waarop Hoftijzer zijn kernactiviteiten uitvoert en verantwoordelijkheid neemt voor het milieu en maatschappij. Het actief reduceren van milieuschadelijke stoffen en een efficiënt logistiek beleid dragen hier aan bij. Naast de economische en ecologische bewustwording draagt Hoftijzer bij op sociaal vlak en zet zich in voor Rotterdamse (jeugd)werkloosheid. Dit betekent dat jaarlijks 5 tot 10 jongeren met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt intern en met de nodige begeleiding worden opgeleid tot vakmensen binnen het vastgoedonderhoud. Wij doen dit met veel passie en plezier samen met verschillende partners waaronder de gemeente Rotterdam. Onlangs werd Hoftijzer door MKB Rotterdam bekroond met de titel: Beste leerwerkbedrijf. 

Contact

Schildersbedrijf Hoftijzer B.V.
Veldkersweg 29
3053 JR Rotterdam

Telefoon: 010-4225008
Fax: 010-4224773

Direct contact opnemen