Resultaatgericht Samenwerken

" We doen het anders, we doen het innovatiever, maar blijven degelijke vakmensen. Wij gaan van inspanningsgerichte contracten naar resultaatgerichte samenwerking, van regie naar partnership." 

Met uw vastgoedonderhoud heeft u specifieke doelen voor ogen waarbij u kunt denken aan resultaten in technisch, esthetisch en functioneel opzicht. Waar traditionele vastgoedonderhoudsbedrijven zich richten op enkel de technische aspecten werkt Hoftijzer onder de noemer Resultaatgericht Samenwerken net wat anders. Dit betekent dat op een procesmatige manier wordt samengewerkt in een keten van partners waarin werkzaamheden voor onderhoud en renovatie gezamenlijk worden aangepakt. Hierdoor wordt ieders eigen specialisme optimaal ingezet en blijven de kosten zo laag mogelijk.

Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) richt zich op de realisatie van uw doelen voor een eerlijke prijs. Door de open en creatieve samenwerking met opdrachtgevers, CO-partners, eindgebruikers en andere belanghebbenden wordt toegevoegde waarde gecreëerd. Er wordt binnen het Resultaat Gericht Samenwerken ingezet op een breed geheel waarbij u moet denken in de volgende categorieën:

- Toekomstwaarde
- Leefbaarheid
- Veiligheid
- Gebruikskwaliteit
- Gezondheid
- Milieu

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die de zorgen om het onderhoud van uw vastgoed uit handen neemt? Met een resultaatgericht onderhoudsplan wordt de status van uw vastgoed in kaart gebracht. Hoftijzer is hierna uw partner in het resultaat gericht samenwerken en is hiermee verantwoordelijk voor het structureel uitvoeren van al uw vastgoedonderhoud. Hiermee bent u verzekerd van het juiste onderhoud en loopt u minder onverwachte risico’s. 

Contact

Schildersbedrijf Hoftijzer B.V.
Veldkersweg 29
3053 JR Rotterdam

Telefoon: 010-4225008
Fax: 010-4224773

Direct contact opnemen
VGO Keur EBN EBN Inloggen