De kleur van Hoftijzer


Hoftijzer. Het oudste - van origine - schildersbedrijf van Rotterdam. Gegroeid tot betrouwbare partner op het gebied van totaal vastgoedonderhoud. Onze onmisbare stille krachten maken het bedrijf ijzersterk. De bedreven vakmensen die dag in dag uit met hartstocht aan de slag gaan. Resultaatgericht, gemotiveerd en gepassioneerd. Die altijd voor elkaar, voor de bewoners en voor de opdrachtgever klaar staan, beloftes nakomen en het stapje extra zetten. No nonsense, gewoon gaan. Het harde werken en streven naar de beste kwaliteit zit in ons bloed, waardoor successen niet als successen worden gezien. Bescheiden naar onszelf, trots op elkaar. Hoftijzer 135 jaar. IJzersterk door én voor elkaar

" Al 135 jaar een familie van bedreven vakmensen "

Mens, milieu én planeet

Met de grootste zorg onderhouden we het bezit van onze opdrachtgevers waarbij we naast het object rekening houden met mens, milieu en planeet. Door goed te kijken naar de wensen van de opdrachtgever, gebruiker en de omgeving streven wij naar een optimaal resultaat voor alle betrokkenen.


Het opleiden van en kansen bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is een belangrijk speerpunt. Evenals bewustwording van het materiaalgebruik, het actief reduceren van milieuschadelijke stoffen en een zo efficiënt mogelijk logistiek beleid. We streven immers naar een optimale toekomst voor ons allemaal.

Lees hier meer over ons toekomstbestendige klimaatbeleid.

Persoonlijke aandacht


Geïnteresseerd in onze diensten? Een vraag of suggestie? Geef ons gerust een belletje. Aan de telefoon geen bandje maar een vriendelijke stem. Onze medewerkers hebben aandacht voor opdrachtgevers, bewoners én de te onderhouden omgeving. Van een luisterend oor tot advies op maat en ondersteuning bij een mogelijk probleem. Onze bewonersconsulenten staan voor je klaar.


Wil je meer over ons weten? Heb je een vraagstuk waar je niet uitkomt of ben je op zoek naar een baan? Laat het ons weten, we drinken graag een kop koffie met je.